kunstskole for børn.

-Et kunstprojekt for børn i alderen 4-10 år.

Børns kunstprojekter kan være vidunderlige, rørende og smukke, og børnene iagttager, fortolker og koncentrerer/fordyber sig i processen for at lave dem på deres helt særlige måde. Derfor kan børns værker også med lige så stor ret som voksnes, kaldes for kunst!

StineGesmarAndersen-Kunstskole      stine-gesmar-andersen-kunstskole

Projekt Kunstskole tager afsæt i den kunstneriske proces og har således ikke det færdige projekt for øje. Det er i tilblivelsen og via eksperimenter med materiale og udtryksform, at barnet lærer sig selv og sin egen formåen at kende, således at barnet kan føle sig som en del af en æstetisk kunstoplevelse. –At det færdige værk så som oftest også bliver fantastisk, er jo kun et stort plus!

 

Jeg har lavet Kunstskole på biblioteker og i daginstitutioner. Skulle ovenstående have vakt jeres interesse, står jeg meget gerne til rådighed med svar på yderligere spørgsmål eller booking af arrangement. Jeg skræddersyr også gerne arrangementer der passer til andre behov eller ønsker. I er velkomne til at ringe eller skrive en sms på tlf. 40797447 eller skrive på mail: stinegesmar@gmail.com så finder vi sammen ud af hvad der passer bedst til jer!

StineGesmarAndersen-kunstskole4  sSAM_4679

 

Kunstskole, Sakskøbing Bibliotek, februar 2016.