Kuffert-teater

Kuffert-teater udmærker sig ved at være en meget intim spilleform, hvor fortæller og publikum sammen træder ind i fortællingens magiske univers. Netop pga. den intime form, vil det være hensigtsmæssigt at fortællingen foregår for maks. 30 børn + deres voksne / på biblioteker, firmaarrangementer og lignende, hvor børn deltager i selskab med voksne: maks 45 personer.

Suppe på et søm

Se info om særligt tilbud til daginstitutioner nederst!

De tre små grise” Kuffert-teater for de 3-8 årige. Varighed: ca. 30 min. pris: 2550 kr.

stine-gesmar-andersen-SAM_4235  Stine-Gesmar-andersen-udsolgt

Hvordan kan et par fine guldsko, være det centrale element i eventyrfortællingen om De Tre Små grise? Se forestillingen og få svaret. -Og oplev samtidig mit forsøg på at lære at flyve :-)

De Tre Små Grise er bygget op som et teaterstykke, omhandlende en pige, der under en oprydning finder en gammel eventyrkuffert på loftet.

Når gamle eventyr fortælles med kuffertens rekvisitter som supplement, bliver eventyret ”levende” og børnene kan sanse fortællingen på flere planer og deres ordtilegnelse bliver derfor langt større. Mine eventyrteatre er et rigtig godt supplement til pædagogernes daglige arbejdet med opfyldelse af lærerplanerne omkring sproglig udvikling og kulturelle udtryksformer/værdier.

Særligt tilbud til daginstitutioner:

Pris pr. forestilling (kuffertteater / énmands-teater): 1950 kr.

Ved flere på hinanden følgende forestillinger, det samme sted:

2 forestillinger = 3000 kr.

3 forestillinger = 4000 kr.

Teateropførelse med efterfølgende workshop: 2550 kr.

Hertil kommer statens takst for kørselsgodtgørelse fra Sakskøbing.

Praktisk info: Denne forestilling kræver minimum 3 * 2 meters spillested til kulisser, udover publikums pladser.