Juleeventyr!

Suppe på et søm -og en lille smule juletrylleri!” –spiller i november og december.

ANMELDELSE: “Vi har i dag haft besøg at “Da eventyret fik vinger”-Stine. Som tryllebandt vores de mindste 2 1/2 – 3 1/2 årige med sin meget levende fortælling om en vandringsmand og en “kælling”, som kogte suppe på et rusten søm. Og andre ting, som ikke skal røbes her. En meget levende fortælling, super godt opført, så alle sad med åben mund. Kan varmt anbefale Stine og hendes mange kufferter, fyldt med sjove ting og tryllerier. Tak for en god formiddag Stine Gesmar Andersen” Helle Birkholm Nielsen, Børnehuset Elnasminde, Dec. 2015.

stine-gesmar-andersen-SAM_4292

“Det går ikke så godt for den lille nissepige, da hun skal lære at bage julekager uden at bruge trylleri. Men midt i julebagningen finder hun heldigvis en gammel kuffert med et eventyr indeni! Måske kan eventyret hjælpe!

Det klassiske folkeeventyr ”Suppe på et søm” tilsat lidt skøn julemagi!”

Forestilling for de 2½-9 årige, varighed ca. 30 minutter.

 

Pris pr. forestilling for institutioner: 2450 kr.*

( *Hertil kommer kørsel efter statens takst, fra Sakskøbing)

stine-gesmar-andersenSAM_4278

Alt det med småt: Forestillingen kræver 3*2 meter, udover børnenes siddepladser. Da kuffert-teater udmærker sig ved at være en meget intim spilleform, hvor publikum og fortæller sammen træder ind i fortællingens magiske univers, er der et publikumsmaks på ca. 30 personer. Opstillingstid ca. 1 time. Hvis det ikke er muligt for børnene at forlade rummet mens scenen stilles op, kan dette godt lade sig gøre. –Det vil dog højne oplevelsen og følelsen af magi, hvis børnene først ser det helt færdige resultat

Ring eller sms på 40797447 eller mail på stinegesmar@gmail.com